Tirane ofrohet vend pune : Preventitor per Tiranen dhe Rrethet 45 views

Kualifikimet e pergjitheshme / Kërkesat

-Domosdoshmerisht eksperience pune e ngjashme 3 vjet
-Patente klasi B
-Te kene aftesi te mira komunikuese
-Te jene serioz, korrekt dhe te perkushtuar, dhe me e rendesishmja
-Te kene pasion shitjen, punen ne terren dhe te jene te gatshem per tu perballur me dinamikat e tregut

Paga-55,000 leke neto + % mbi shitje
Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne e-mail ose WhatsApp si me poshte:

finance@koralfood.com.al;
info@koralfood.com.al
Mob./WhatsApp: 0676071717
Ju mirepresim!

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim