Tirane, ofrohet vend pune Preventitor (Parashites) 92 views2 applications

Kompania Koral e cila operon ne fushen e tregtimit te produkteve ushqimore (sallameri ,agro, bulmet, te ngrira), kerkon te punesoje:
Preventitor (Parashites) me kohe te plote per zonat:Fier,Vlore,Lushnje,Berat,Gjirokaster,Sarande
Kualifikimet / Kërkesat

-Eksperience pune 2 vjecare ne pozicion te ngjashem
-Te jete energjik, i motivuar dhe kembengules
-Te kete aftesi te mira komunikuese, negociues dhe bindes
-Te jete serioz, korrekt dhe i perkushtuar
-Patente klasi B
-Preferoher te jete Rezident ne Qytetin e Fierit
-Mosha 30-45 vjec

Detyrat/Pergjegjesite

-Gjetja e klienteve te rinj
-Prezantimi i produktteve tek klienti
-Negocimi me klientin
-Marrja e porosise

Te interesuarit duhet te dergojne CV-ne e tyre shoqeruar me foto ne adresen e emailit:

email: finance@koralfood.com.alinfo@koralfood.com.al">info@koralfood.com.al
Ju mirepresim!
*Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim