Tirane, ofrohet vend pune picier / ndihmes picier, kontakto: 0697014599 28 views

Hapen vende te reja pune ne pozicionin e ndihmes picierit.
Te interesuarit duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

· Te jene te komunikueshem
· Ti pershtaten orarit te punes te percaktuar qe ne fillim e punes
· Pranojme aplikant dhe pa eksperience te meparsheme ne kete poziocion pune
· Aplikantet preferohen nga mosha 18-40 vjec

Ofrojme :
Page shume te mire
Kushte komode pune
Pushime javore

Te interesuarit per pozicionin e ndihmes picieres/picierit duhet te telefonojne:

Nr kontakti +355697014599 / email: Punesim@proper.al

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Gjin Bue shpata 101 Tirana, Albania
  • Tel/Mob 00355697014599
  • Profili Restorante