Tirane, ofrohet vend pune Përfaqësues Mjekësorë 237 views2 applications

Job Expired

Dream Pharma kërkon të punësojë Përfaqësuese Mjekësore Rajonal (Femer ) (Regional Medical Representative) për Tiranën.

Kandidati duhët të përmbushë kriteret e mëposhtme:

Të jetë e diplomuar në një nga degët e Universitetit të Mjekësisë ose të Marketingut.
Të ketë Eksperiencë minimale 1-2 vite.
Të ketë aftësi bazë kompjuterike.
Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bindëse.
Të mos ketë angazhime të tjera.
Të ketë patentë të klasit B.

Dream Pharma ofron për kanditatin:

Kushte shumë të mira pune
Ambient miqësor dhe bashkëpunues
Pagë e kënaqshme + Bonus për arritjen e targetit
Makinë personale
Mjete pune (telefon, materiale pune etj. )

Të interesuarit të dërgojnë një CV Europass në adresën e E-mail :
info@dreampharma.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Farmaceutike