Tirane, ofrohet vend pune Përfaqësues Mjekësorë 63 views

Për nevoja të rritjes së veprimtarive tona ne dëshirojmë të punësojmë:

Përfaqësues mjekësor : Tirane

Profili i Punës

 • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrdhënie të ngushta me personelin mjekësor;
 • Të sigurojë një mbulim total të zonës për të cilën është përgjegjës;
 • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e produkteve.

Aftësitë dhe kualifikimet :

 • Diplomë Universitare (preferohet në nje nga deget e mjekesise)
 • Njohuri në fushën e marketingun farmaceutik
 • Aftësi të shkelqyera komunikuese dhe bindëse
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup
 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Njohuri kompjuterike
 • Leje drejtimi automjeti, klasi B
 • Eksperiencat e mëparshme në këtë fushë dhe referencat përbëjnë avantazh

Dream Pharma ofron për kanditatin:

 • Kushte shumë të mira pune
 • Ambient miqësor dhe bashkëpunues
 • Pagë e kënaqshme + Bonus për arritjen e targetit
 • Makinë personale
 • Mjete pune (telefon, materiale pune etj. )

Të interesuarit të dërgojnë një CV Europass në adresën e E-mail :
info@dreampharma.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Farmaceutike