Tiranë, ofrohet vend pune: Përfaqësues Mjekësor 11 views

WINPHARMA SH.P.K (Depo Farmaceutike) është e interesuar të punësojë: Përfaqësues Mjekësor

Profili i Punës: Përfaqësuesi Mjekësor ka si detyrë të promovojë produkte mjekësore tek mjekët dhe farmacitë;
Të zhvillojë dhe mbajë marrëdhenie të ngushta me ta;
Të sigurojë një mbulim total të zonës për të cilën do të jetë përgjegjës; të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e produkteve.

Aftësitë dhe kualifikimet:
1. Diplomë e Arsimit të Lartë (e preferueshme Mjekësi, Farmaci, Stomatologji ose Infermieri)
2. Eksperienca të mëparshme në të njëjtën fushë ose në fusha të ngjashme
3. Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe bindëse
4. Aftësi shumë të mira për të punuar në grup
5. Njohuri kompjuterike
6. Leje drejtimi automjeti, klasi B

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV në adresëhr@winpharma.al ose në WhatsApp +355 69 403 4621

Afati i aplikimit: 31/05/2023

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. "Selitë e Vjetër" Nd.4, Kati 1. Njësia Administrative Nr.13,Tirana,Albania,1001
  • Tel/Mob +355 69 403 4621
  • Profili Farmaceutike