Tirane, ofrohet vend pune operatore/arketare 69 views1 application

Tele.Co ofron pozicionin e punës Operatore/Arkëtare
Vendodhja : Tiranë / Unaza e Re

Kualifikimet dhe Aftësitë

· Të menaxhoje arkën dhe të bëjë rakordimet e duhura,
· Të asistoje koleget ne flukse pune.
· Të kujdeset per gjendjen e inventarit.
· Të jetë e komunikueshme dhe te kuptoje kerkesat e cdo klienti.
· Të ketë inciative dhe fleksibilitetne pune.
· Të jetë korrekte me orarin dhe detyratqe i caktohen.
· Të jetë e disponushme per te punuar me turne (turni 1, turni 2)
· Paga e kenaqshme.

Email: zyratele.co@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Internet