Tirane, ofrohet vend pune Operator i Shitjeve Online 77 views

BalkanSport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, Reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv INTERSPORT dhe The Athlete’s Foot, kërkon të punësojë: Operator/e i shitjeve online

Ky rol konsiston në shitjen online të produkteve për markat që kompania përfaqëson.  Operatori/ja e shitjeve online punon me klientët për të plotësuar kërkesat e tyre, dhe siguron një proces sa më eficent të shitjeve online.

Roli dhe Përgjegjësitë:

 • Eshtë përgjegjëse për mbarëvajtjen e procesit të shitjeve online.
 • Kthen përgjigje klientëve në platformat e rrjeteve sociale.
 • Asiston në projekte të ndryshme sipas nevojave të departamentit.

Aftësitë:

 • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze
 • Të jetë person i motivuar e të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Aftësi të punojë në grup.
 • Njohuri shumë të mira organizative

 Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Përbën avantazh diploma Bachelor në fushat: Shkenca Kompjuterike, Menaxhim biznesi ose Marketing.
 • Aftësi të mira të paketës Microsoft Office (kryesisht Excel)

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp +355677115111.

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 14 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti