Tirane, ofrohet vend pune ne Mobilieri – Montues / Punetor Ndihmes – Kamez 61 views

Shoqeria jone kerkon te zgjeroj stafin e saj ne prodhim,
dhe kerkon punonjes qe te dijne te bejne procese pune ne mobilieri,
Momentalisht kerkon:

Montues / Punetor Ndihmes

Ofrohen:

  • kushte shume te mira pune
  • page e kenaqeshme

Per detaje ju lutem na kontaktoni ne numrin: 068 215 3931
Adresa: Kamez, prane Bashkise
Faleminderit

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Mobilje