Tirane, ofrohet vend pune Ndihmese ne Kuzhine 44 views1 application

Kerkojme te punesojme
Ndihmese ne Kuzhine

Te kete eksperience pune.
Te kete fleksibilitet ne orare.
Te jene te komunikushem.

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.
Cel: +355 697 022 599

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime