Tirane, ofrohet vend pune Ndihmes Teknik me ose pa eksperience. 82 views1 application

Elektro-Servis shpk kerkon Ndihmes Teknik me ose pa eksperience!
Ofron:

  • Kushte shume te mira pune
  • Paga shum e kenaqeshme
  • Kontrate e rregullt sipas kodit te punes
  • Siguruar 100% me sigurime shoqerore dhe shendetesore
  • Festa zyrtare dhe leje sipas Kodit te Punes.
  • Mundesi trajnimi nga markat me te njohura nderkombetare.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne ne adresen:hr@elektroservis.al.Deri?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Tirane,%20ofrohet%20vend%20pune%20Ndihmes%20Teknik%20me%20ose%20pa%20eksperience.&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20ElektroServis%20shpk,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aTirane,%20ofrohet%20vend%20pune%20Ndihmes%20Teknik%20me%20ose%20pa%20eksperience.%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/tirane-ofrohet-vend-pune-ndihmes-teknik-me-ose-pa-eksperience.751883/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">hr@elektroservis.al.Deri me date 29.02.2024

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Sherbime/Riparime