Tirane, ofrohet vend pune Ndihmes Picier 37 views

Proper Pizza ofron vende vakante pune si Ndihmes/e ne Picieri ne procesin e mbushjes, salces , hapjes & paketimit .

(PRANOJME EDHE APLIKANTE PA EKSPERIENCE)

Nëse jeni në kërkim të një pune, jeni bashkëpunuese dhe me dëshirën për të punuar,
ne ju ofrojmë mundësinë për tu bërë pjesë e stafit Proper Pizza.

-Page shume te kënaqëshme (65.000 – 80.000 leke)
-Trajnim falas

Ju mirëpresim të bëheni pjesë e jona duke kontaktuar ose shkruar ne whatssapp në numrin e telefonit 0697014599.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Gjin Bue shpata 101 Tirana, Albania
  • Tel/Mob 00355697014599
  • Profili Restorante