Tirane, ofrohet vend pune ndihmes magazinier 131 views

ROAL FOOD eshte ne kerkim te nje Ndihmes Magazinieri.

Kompania tregton mallra ushqimore.
Pozicioni i punes ushtrohet nga e Hena ne te Shtune.
Avantazh nese kandidati ka eksperience te meparshme ne kete sektor.

Detyrat

  • Te kryeje sistemimin e mallrave ne magazine.
  • Te pergatisi mallin e porosive gati, duke vendosur sasite e porositura ne furgonat perkates.

Kualifikimet

  • Te kete perfunduar arsimin e mesem.
  • Te kete aftesi organizative .
  • Te jete i afte te punoje ne grup
  • Mosha e preferuar : 25-35 vjec

Te interesuarit te dergojne cv ne : hr.roalfood@outlook.com ose Cel. : 0686021526

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim