Tirane, ofrohet vend pune Menaxhere shitjesh dhe eventesh 43 views

Përshkrimi

Titulli i pozicionit : Menaxhere Eventesh
Detyrat

Funksionet Bazë dhe qëllimi i përgjegjësive:
Menaxherja e Eventeve është përgjegjëse per realizimin e planit te shitjeve dhe menaxhimin e
eventeve,në përputhje me standartet e vendosura nga kompania dhe punëdhënësi.
Qëllimi kryesor i punës së Menaxheres se Eventeve është te menaxhoje shitjet e sherbimeve te
total Brandit.

Për arritjen e këtyre objektivave Menaxherja e Eventeve ka përgjegjesinë kryesore që lidhet me:
o Funksionimin e proceseve te punes, shitjen e sherbimeve te eventit.
o Menaxhimin e stafit vartes dhe partnereve pjesmarres ne event;
o Menaxhimin e oreve te punes sipas aktitivitetit;
o Mirembajtjen dhe modifikimin e sherbimeve sa here eshte e nevojshme;
o Listen e sherbimeve;
o Shërbimin ndaj klientit;
o Imazhin e sherbimeve te ofruara;
o Planifikimin dhe respektimin e Buxhetit te Eventeve;
o Kontrollin e Imazhit të Brandit;
o Aktivitetet e marketingut ne terren;


Aplikoni ne : hr@ami-event.com
Cel: +355697022599

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime