Tirane, ofrohet vend pune Menaxher shitjesh dhe Agjent shitjesh 135 views1 application

Job Expired

TIRANE KERKOJME:

•AGJENT SHITJESH
•MENAXHER SHITJESH

Detyra dhe Përgjegjësitë:
Prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese;
Zhvillimin e Distribuimit – duke siguruar disponueshmerine dhe mbajtjen e te gjitha njesive te stokut (SKUs).
Zbatimi dhe koordinimi i aktiviteteve të dakorduara të marketingut (pozicionet dytësore, komunikimi i ofertave speciale);
Monitorimi i aktiviteteve të produkteve;

Kualifikimet e kërkuara:
Përvojë pune minimum 2-3 vite si Merchandiser/e apo Agjent/e të Shitjës, Menaxher Shitje në produkte Ushqimore
Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
Të jenë të pajisur me patentë

Te interesuarit te dergojne CV- ne me foto ne adresen e emailit shpkavantgard@gmail.com

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 153 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim