TIRANE, OFROHET VEND PUNE MEKANIK 37 views

Agjencia BClever per nje klientin e saj, kerkon te punesoje nje punonjes ne profilin Mekanik.

Përgjegjësitë kryesore:

– Kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmëse në fillim të çdo turni.
– Ekzaminon difektet gjatë procesit prodhues dhe ndërhyn për riparimin e menjëhershëm.
– Plotëson fletën e ndërhyrjes pas mbylljes së difektit.
– Ekzekuton programin e mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.
– Kryen kontrollin e pajisjeve sipas frekuencave të përcaktuara në procedurat e aprovuara.

Aftesite dhe kualifikimet:

– Diploma e Shkollës së Mesme Profesionale si Mekanik; ka avantazh Diploma e Shkollës së Lartë në – – Inxhinieri Mekanike.
– 3 ose me shumë vite eksperiencë në mirëmbajtjen e linjave të prodhimit, preferohet në industri pijesh.
– Aftësi për të diagnostifikuar me saktësi e shpejtësi difektet dhe riparuar në kohë.
– Aftësi për të punuar në grup.

Kandidatet duhet te dergojne aplikimin e tyre ne: rekrutimp@gmail.com

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 12 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim