Tirane, ofrohet vend pune Lavazhier 0695840431 79 views

Ofroj vend pune lavazhier,
Paga baze e kenaqshme (e diskutueshme)
% bonuse ne varesi te performances dhe punes.

Adresa: Perballe spitalit Amerikan 3, Kompleksi Golden, Misto-Mame.
Cel. : 0695840431

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime