Tirane, ofrohet vend pune Laborant Dentar 164 views

Job Expired

Ofrojme vende pune per nje klinike dentare ne Gjermani
Qyteti: Gelsenkrichen

Klinika ofron:

-Kontrate te perhershme pune.

-Orari punes eshte full-time
-Paga varion nga €2200-€3000 ne baze te eksperiences se punes. Pas 3-6 muajsh prove, ka rritje rroge.
-Asistence ne akomodim.

Kushtet:

– Diplome Universitare
– Eksperience pune te meparshme
– Nivel i gjuhes gjermane A2 (gjuha nuk eshte kusht per kliniken, por per ambasaden)

Nese jeni te interesuar te vazhdoni karrieren tuaj si Laborant Dentar, te perfitoni eksperience pune, te jetoni dhe te punoni ne Gjermani, mund te na kontaktoni.
Ju lutem te na kontaktojne vetem ata qe plotesojne kushtet e mesiperme.

Dergoni CV-ne ne
info@era-consulting.eu
004917686457662
www.era-consulting.eu

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Punesim