Tirane, ofrohet vend pune kuzhinier 67 views

Job Expired

Bar-Restorant “Longhill”ofron shërbim në bar dhe restorant me kuzhinë të larmishme,
me nje vendndodhje të favorshme, pamje piktoreske dhe relaksuese, me ekip mikprites dhe dinamik.
“Longhill” kërkon të punësojë Kuzhinier.

Kërkesat për punësim

  • të këtë përfunduar arsimin profesional dhe/ose të ketë kryer një kurs formimi profesional për kuzhinier;
  • të ketë mbi 2 vite eksperiencë pune si kuzhinier;
  • zotësi për të organizuar punën dhe burimet në mënyrë të shpejtë dhe të saktë;
  • aftësi të mira komunikuese dhe koordinuese;
  • korrektësi në punë.

Të gjithë të interesuarit, janë të lutur që të dërgojnë CV nëpërmjet adresës së e-mailit info@bedouin.al ose të kontaktojnë në What’s App në numrin e telefoni 067 60 53 887

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante