Tirane, ofrohet vend pune Konsulent Imobiliar 43 views

Remax është një nga agjensitë lider në fushën imobilare e cila dallohet për standartet e avancuara dhe sherbimet imobilare qe ofron.

Zyra e Remax Empire me adresë Zogu i Zi, prane Trinity Bar, po kërkon të zgjerojë stafin në pozicionin konsulent imobiliar të rinj të cilët duan të rriten profesionalisht edhe ekonomikisht .
Ne ofrojmë trajnime të ndryshme brënda dhe jashtë vëndit si edhe suport maksimal nga ekipi.

APLIKO TANI!

Kualifikimet

  • Aftësi të mira koordinuese.
  • Aftësi të mira komunikimi dhe negociuse.
  • Të jetë i motivuar dhe ambicioz.
  • Aftësi për të punuar në mënyrë individuale edhe ne grup.
  • Të ketë fleksibilitet me oraret

Adresa e Emailit: info.empire@remax-albania.al
Numer Kontakti: 
+355 68 204 0607

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Zogu i Zi
  • Tel/Mob +355 68 804 0001
  • Profili Imobiliare