Tirane, ofrohet vend pune Konsulent Hollandisht 800 Baza + Bonus 74 views

Job Expired

Përmbledhje e Pozicionit:
Kemi nevojë për disa Operatore Inbound te përkushtuar per sherbim klienti ne gjuhen hollandeze , angleze , franceze dhe gjermane.
Detyra juaj kryesore do të jetë ofrimi i shërbimit ndaj klientëve, trajtimi i pyetjeve dhe zgjidhja e çështjeve në mënyrë efikase.

Detyrat Kyçe:

 • Trajtoni thirrje të ardhura nga klientët, duke adresuar pyetjet, shqetësimet dhe kërkesat e tyre.
 • Siguroni informacion të saktë për produktet dhe shërbimet tona.
 • Gjeni zgjidhje për çështje teknike dhe udhëzoni klientët për zgjidhjen e problemeve.
 • Dokumentoni ndërveprimet me klientët në bazën tonë të të dhënave për referencë të ardhshme.
 • Eskaloni çështje të komplikuara tek departamenti i duhur për ndihmë të mëtejshme.
 • Përpjekjet për të arritur dhe tejkaluar objektivat e kënaqësisë së klientëve.
 • Bashkëpunoni me anëtarët e ekipit për të siguruar një përvojë të paprekur për klientët.

Kualifikimet:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Aftësi të forta për zgjidhjen e problemeve.
 • Ndjenja e empatisë dhe qasja e orientuar drejt klientit.
 • Aftësi për të punuar në një mjedis me ritëm të shpejtë dhe me një volum të madh të punës.
 • Njohuri themelore të kompjuterëve.
 • Përvojë e mëparshme në call center ose shërbimet ndaj klientëve janë një avantazh, por nuk janë të detyrueshme.

Avantazhet:

 • Pagesë konkurruese me incentiva të bazuar në performancë.
 • Trajnim i gjerë për të avancuar aftësitë dhe njohuritë tuaja.
 • Mundësi për avancim në karrierë brenda kompanisë.
 • Mjedis miqësor dhe mbështetës nga ekipi.
 • Avantazhe shëndetësore, dentare dhe vizuale.
 • Opsione të fleksshme për orarin e punës.

Si të Aplikoni:
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër prezantuese të shkurtër që thekson eksperiencën tuaj relevante në adresën contact@bpl-marketing.com ose ne nr e celit : +355 68 426 1724
Bashkohuni me BPL Marketing dhe bëhuni pjesë e një ekipe dinamike të përkushtuar për ofrimin e një shërbimi të jashtëzakonshëm ndaj klientëve tanë.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Call Center