Tirane, ofrohet vend pune Kamarier/e Bari 117 views

Radisson Collection Morina Hotel Tirana pjese e brandit Radisson Hotel Group
po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm:

Kamarier/e Bari

Kriteret kryesore:

 • Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë ,përbën avantzh eksperienca në bar/restorante.
 • Njohja e një gjuhe të huaj përbën avantazh .
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Të ketë prezence të mirë.

Ne ofrojme:

 • Mundësi punësimi të menjeherëshme
 • Ambient pune tepër korrekt, komod dhe motivues
 • Mundesi rritje profesionale
 • Pagesë konkuruese në raport me tregun

Të interesuarit të dërgojnë një kopje të CV në email: morina.hotel.tirana@radissoncollection.com,
ose të kontaktojnë në numrin e telefonit: 0677330898

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Hoteleri, Restorante