Tirane, ofrohet vend pune Full Stack Developer 118 views7 applications

Ne kompanine Edotta Shpk kerkojme programues Full Stack Developer qe te behen pjese e grupit tone IT.
Ofrojme mundesi punesimi dhe per profile Junior.

Detyrat
Kandidati do te kete mundesi te merret me zhvillimin dhe mirembajtjen e softwareve te kompanise,
dhe ne baze te eksperiences dhe aftesive te tij do te kete mundesi rritje profesionale brenda ne grup.

Kualifikimet
Njohuri te te pakten njeres prej gjuheve back-end PHP / Python.
Njohuri te gjuhes Javascript (Jquery, Ajax).
Njohje e Html5 e CSS3 (Bootstrap).
Njohuri te databasave relacionale dhe te gjuhes SQL (Preferohet MySQL).

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania
ne adresen e email-it hr@edotta.al / it@edotta.al duke specifikuar nesubjekt “Full Stack Developer Emer Mbiemer”.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime