Tirane, ofrohet vend pune Fizioterapiste 48 views

Radisson Collection Morina Hotel Tirana pjese e brandit Radisson Hotel Group po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm:
Fizioterapiste

Kriteret kryesore:

  • Të ketë të paktën 1-2 vite eksperiencë në pozicione të ngjashme .
  • Të njohë gjuhën angleze , njohja e një gjuhe të dytë përbën avantazh .
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.

Ne ofrojme:

  • Mundësi punësimi të menjeherëshme
  • Ambient pune tepër korrekt, komod dhe motivues
  • Mundesi rritje profesionale
  • Pagesë konkuruese në raport me tregun

Të interesuarit të dërgojnë një kopje të CV në email: morina.hotel.tirana@radissoncollection.com, ose të kontaktojnë në numrin e telefonit: 0683071347

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante