Tirane, ofrohet vend pune Financier/e-Ekonomist/e 317 views2 applications

Job Expired
Kompania Mr.Courier , Kompani qe operon ne fushen e transportit sherbimeve Postare dhe Logjistike

kerkon te punesoje :

1. Ndihmes Financier/e me kohe te plote

– Te kete njohuri ne fushen e finances dhe kontabilitetit
– Te kete njohuri te programit Financa 5
– Te dije te perdore paketen baze te MS Office (word , excel..)
– Te kete eksperience jo me pak se dy vjet ne finance

Te interesuarit te dergojne CV me fotografi ne adresen e emailit

financa@mrcourier.al

Tel: +355 4 450 3330

         +355692027899


Rruga At Zef Valentini, Tirane
info@mrcourier.al
Tel : 044503330 / 

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Tiranë