Tirane, ofrohet vend pune Finance-Faturiste 71 views1 application

Kompania Koral Food shpk, me adrese Autostrada Tirane-Durres, km 5. mbrapa qendres QTU,
operon ne fushen e Importit dhe tregtimit te produkteve ushqimore ( sallameri, agro, bulmet, te ngrira ).

Në fokusin tonë janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i bashkepunimit ne ambjentin e punës.
Ne ekipin tone kerkojme te plotesojme pozicionin vakant per Finance ” Faturiste “.
Kualifikimet dhe Aftesite e kerkuara:

  • Të ketë perfunduar universitetin, preferohet ne fushen e ekonomise.
  • Te ketë njohuri bazë të Programit Bilanc dhe fiskalizimit
  • Te kete eksperience pune ne kete profil ose ne nje profil te ngjashem.
  • Aftesi shume te mira komunikuese, te nderrmare iniciativa te orientuara drejt ofrimit te zgjidhjeve si dhe aftesi per te percaktuar qarte prioritetet.
  • Aftesi per te ndertuar raport bashkepunimi efikase me bashkepunetoret.
  • Te karakterizohet nga etike e larte profesionale dhe integriteti i larte.

Per te aplikuar per kete pozicion jeni te lutur te dergoni CV-ne tuaj ne adresen: finance@koralfood.com.al, duke specifikuar pozicionin.
Ne jemi të interesuar të plotësojmë këtë pozicion sa më shpejt.
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim