Tirane, ofrohet vend pune Elektriçist 109 views2 applications

KRON Construction Shpk është pjesë e “Pajtoni Group”, një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007.
Kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore.
Projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës.
Të lokalizuar me zyrat qëndrore në Autostradën Tiranë-Durrës,
ne po kërkojmë të rekrutojmë staf të ri të na bashkohet, në profilin ‘’Elektriçist’’.

Kërkesat:

Arsim professional në profilin elektrik.
Përvojë e mëparshme pune.

Te gjithe te intersuarit jane te lutur te kontaktojne ne numrin e telefonit : 0692090173
ose ne adresen e emailit, info@kronconstruction.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Ndertim