Tirane, ofrohet vend pune EKONOMISTE 171 views3 applications

Instal Group

Kerkon te zgjeroje stafin me personel dhe kerkon Ekonomiste

Te interesuarat duhet te :

– kene informacion te detajuar shit-blerjeve ditore
– dorezimi i librave te blerjeve, shitjeve, tvsh, tatim burim.
– raporte te shitjeve ditore te agjenteve
– informacion i detajuar per faturat qe merren persiper

Ne ofrojme

-Paga motivuese
-Shperblime mbi bazen e performances
-Mundesi Trajnimi dhe zhvillimi
-Rritje ne karriere

Eksperienca perben avantazh.
Mosha: 20-25 vjec.

KONTAKT: 068 208 7331
ADRESA:
Fresk / Tirane
Rruga “Muhamet Deliu”

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim