Tirane, ofrohet vend pune Ekonomiste / Operatore 78 views1 application

Kompania Koral Food shpk, me adrese Autostrada Tirane-Durres, km 5. mbrapa qendres QTU,
operon ne fushen e Importit dhe tregtimit te produkteve ushqimore ( sallameri, agro, bulmet, te ngrira ).

Në fokusin tonë janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i bashkepunimit ne ambjentin e punës.
Ne ekipin tone kerkojme te plotesojme pozicionin ” Ekonomiste/Operatore ”

Kualifikimet dhe Aftesite e kerkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të kryer Fakultetin Ekonomik
  • Të ketë njohuri të mira të paketës MS Office;Programit financiar Bilanc
  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup;
  • Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
  • Përvojë e mëparshme e punës do te konsiderohet si avantazh;

Per te aplikuar per kete pozicion jeni te lutur te dergoni CV-ne tuaj ne adresen: finance@koralfood.com.al, duke specifikuar pozicionin.
Ne jemi të interesuar të plotësojmë këtë pozicion sa më shpejt.

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim