Tirane, ofrohet vend pune Ekonomist 720 views

Job Expired

MAS NET SHPK ricerca una EKONOMISTE/CONTABILE

Attività principali:
Esperienza nelle procedure di import/export
Inserimento fatture di acquisto;
Registrazione fatture attive/passive;
Inserimento fatture fornitori;
Aggiornamento banche e casse;
Registrazioni prima nota
Gestione dei rapporti con la Dogana ed altri Enti pubblici

Requisiti richiesti:

Laurea in Economia o equivalente;
Esperienza pregressa di almeno 2 anni;
Buona conoscenza della lingua italiana;
Precisione e affidabilità;
Ottima conoscenza di MS Excel, Word
Utilizzo del software di contabilità Finanza 5
Capacità di lavorare in gruppo.
Sede di lavoro Kashar (Tirana)
Orari 9-17

————————————————————————————————–
JOB IN ALBANIA, kërkon te punesoje një EKONOMISTE / KONTABILISTE

Detyrat kryesore:
Te regjistroje sakte ne kontabilitet fatura importi/eksporti
Regjistrimi i faturave të blerjes/shitjes;
Përditësimi i bankave dhe arkave
Menaxhimi i marrëdhënieve me Doganën dhe organet e tjera publik

Kriteret e kërkuara:

Diplomë në Ekonomi-Finance
Përvoja e mëparshme të paktën 2 vjet ne te njejtin profil;
Njohuri të mira të gjuhës italiane;
Saktësia dhe besueshmëria;
Njohuri të shkëlqyeshme të softuerit MS Excel, Word
Aftësi për të punuar në grup.
Përdorimi i softuerit kontabël Financa 5
Vendi i punës Kashar (Tiranë)
Orari 9-17

Të gjithë të interesuarit që i plotësojnë këto kërkesa mund t’i dërgojnë CV-të ne adresen email: selezione@masnet.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 18 Jobs
  • Location Albania, Durrës