Tirane, ofrohet vend pune Ekonomist/e 129 views1 application

Amar Light kërkon të zgjerojë staf me pozicionin e “𝐄𝐊𝐎𝐍𝐎𝐌𝐈𝐒𝐓/𝐄 me 𝐤𝐨𝐡ë 𝐭ë 𝐩𝐥𝐨𝐭ë.

Përgjegjësitë e këtij pozicioni konsistojnë në:
– Rregjistrimin e faturave te blerjes dhe shitjes.
– Regjistrimi i veprimeve të magazinës, rakordim në lidhje me lëvizjet e materialeve.
– Ndjek ecurinë e pagesave të klientëve dhe furnitoreve.
– Ndjekja e faturave në platformën selfcare.
– Kontrolli i vazhdueshem i saktesise se transaksioneve te hedhura.
– Te zoteroje mire programin Bilanc Web dhe paketen Mc Office (vecanerisht Exel)
– Te jete e komunikueshme dhe te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
– Te karakterizohet nga ndershmeria dhe korrektesia.
– Pagese e kenqeshme , kushte te mira pune , edhe staf fleksibel edhe bashkepunues. .
*Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e meposhteme : Info@amarlight.al?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Tirane,%20ofrohet%20vend%20pune%20Ekonomist/e&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20Amar%20Light,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aTirane,%20ofrohet%20vend%20pune%20Ekonomist/e%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/tirane-ofrohet-vend-pune-ekonomist-e.829374/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">Info@amarlight.al ose
whatsapp- 0697066636

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti, Tregti dhe Prodhim