Tirane, ofrohet vend pune Ekonomist/e 114 views1 application

Përshkrimi

F2A – Me mbi 900 punonjës, 2500 klientë aktive dhe një xhiro vjetore mbi 60 ml euro,
lider në Itali në shërbimeve të ofruara në sektorin e Financës operative dhe Burimeve Njerëzore.

Ne kërkojmë Kontabilistë junior në zyrën tonë në Tiranë.

Jemi në kërkim të një personi që dëshiron të përballet me një mjedis dinamik dhe vazhdimisht në zhvillim,
i cili vendos cilësinë e shërbimit në radhë të parë dhe që ka si synim rritjen e tij profesionale.
Në F2A ne u besojmë punonjësve tanë, ne investojmë në ta në trajnime te vazhdueshme dhe mundesi te mëdha.

Detyrat

Puna operacionale do të bazohen në:

 • Rregjistrimin e faturave te shitjes;
 • Rregjistrimin e faturave te blerjes;
 • Kryerja e aktiviteteve operative të dorëzimit;
 • Bashkëpunimi me Mbikëqyrësin për ndarjen e aktivitetit dhe flukseve te punes.

Kualifikimet

 • Njohje e mire e gjuhes italiane.
 • Studime ne fushen e ekonomisë.
 • Njohje e mirë e paketes Microsoft Office.
 • Motivim dhe ambicie për të mësuar.

Cel. : +355672020021

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Sherbime Financjare