Tirane, ofrohet vend pune Doorman (Portier) 57 views

Radisson Collection Morina Hotel Tirana pjese e brandit Radisson Hotel Group po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm:

Doorman (Portier)

Kriteret kryesore:

 • Të ketë të paktën 1-2 vite eksperiencë në pozicione të ngjashme ,përbën avantzh eksperienca në hotele prestigjoze.
 • Të njohë gjuhën angleze , njohja e një gjuhe të dytë përbën avantazh .
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Të ketë prezence të mirë.


Ne ofrojme:

 • Mundësi punësimi të menjeherëshme
 • Ambient pune tepër korrekt, komod dhe motivues
 • Mundesi rritje profesionale
 • Pagesë konkuruese në raport me tregun

Të interesuarit të dërgojnë një kopje të CV në email: morina.hotel.tirana@radissoncollection.com, ose të kontaktojnë në numrin e telefonit: 0683071347

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Hoteleri, Restorante