Tirane, ofrohet vend pune Data Entry 562 views15 applications

Job Expired

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë dhe sherbimeve per klientet e saj,intours Albania kërkon te punesoje database entry full time.

Detyrat kryesore:

-Futja e produkteve dhe paketave të përhershëm dhe sezonalë në sistem dhe çmimet tyre.
-Mbajtja e të dhënave për të qenë përgjegjës për korrektësinë e informimit të futur;
-Shqyrton dhe korrigjon të dhënat që vijnë si të pasakta ose të gabuara;
-Përgatit dhe dorëzon të dhënat ose raportet te personat e duhur në formatin e duhur brenda strukturës së përcaktuar;
-Përdor të dhënat e akumuluara për të përmbushur, përgatitur dhe / ose inspektuar dokumente dhe transaksione brenda afatit.
-Mban njohuri për llojet e ndryshme të formave të përdorura në sistem;
-Qartësisht komunikimi i ndryshimeve në departament;

Kualifikimet / Kërkesat

– Kandidati duhet të ketë përfunduar arsimin e larte, kualifikimet pasuniversitare perbejne prioritet.
– Te flase shume mire gjuhen angleze.
– Aftësi të shkelqyera të komunikimit me goje dhe shkrim ne menyre profesionale.
– Perdorimi i avancuar i Ms World, Ms Excel dhe Power Point.
– Preferohet persona qe kane mbaruar per informatike ose teknologji informacioni.

Te interesuarit te dergojne cv-ne e tyre ne adresen e-mail 
hr@intours.al me subject “Data Entry” .

Te perzgjedhurit do te njoftohen per intervisten dhe orarin

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Durresit, perballe hotel Colosseo
  • Tel/Mob +355 20 41 727
  • Profili Agjensi turistike udhetimi