Tirane, ofrohet vend pune Content Creator & Social Media Manager 66 views

Tirane, The-Adhoc ofrohet vend pune Content Creator & Social Media Manager:

Detyrat dhe pergjegjesite:
1 – Te kete eksperience ne perdorimin e Canva.com (Photoshop/Premiere Pro/Illustrator perben avantazh)
2 – Njohuri rreth Hashtags/Reels/Mp4/Gifs/Stories dhe trendeve te fundit ne rrjetet sociale
3- Te krijoje përmbajtje terheqese (grafike/video + captions + hashtags)
4 – Te analizojë konkurrencën për te përmiresuar permbajtjen ne rrjetet sociale

Aftesite:
1 – Të keni punuar në pozicione të ngjashme mbi 6 muaj
2 – Njohuri rreth marketingut ne rrjete sociale
3 – Njohje shume e mire e Gjuhes Angleze
4- Diplome ne Design/Graphic Design/Marketing ose ne dege te ngjashme

Ofrojme:
✅ Pagese bruto 50’000-70’000 lek me mundesi rritje ne baze te performances cdo 6 muaj
✅ Gjate javes 9:30-17:30 (1 ore pushim dreke) / E shtuna 9:30-13:30 (remote)
✅ Ambient komod dhe te pershtatshem per pune
✅ Kontrate pune sipas legjislacionit ne fuqi

Mirëpresim aplikimin tuaj CV dhe Portofolin e puneve në adresën tonë: info@the-adhoc.com ose ne WhatsApp: +355696660868
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi.
Adresa: Kompleksi Kika 2, Komuna e Parisit, Tirane

More Information

Apply for this job
Share this job