Tirane, ofrohet vend pune BOJAXHI PER HEKUR 37 views

Kerkohet bojaxhi per hekur per firmen Fredi Gjenerator
Te kete pervoje pune si bojaxhi te pakten deri ne 5 vite
Te jete punetor dhe i shkathet
Te jete i perpikte me punen
Orari 8-4
E djela pushim
Paga e kenaqshme plus siguracione
cel. 0689026835

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim