Tirane, ofrohet vend pune Asistent Shitje / Kompani zhvillimi Software 25 views1 application

Jemi duke kerkuar per Asistent shitje / Kompani zhvillimi Software,
i cili do te jete kontakti i pare per klientët tanë, duke i informuar rreth produkteve tona software dhe sherbimet qe ofrojme.

Përgjegjësitë:
Prezantimi i produkteve dhe shërbimeve të reja për klientët e rinj ose klientët aktualë, bazuar në nevojat e tyre;
Informimi i klientëve të mundshëm për produktet që ne ofrojmë dhe projektet që ne po drejtojmë;
Sigurimi i informacionit për klientët dhe ndihma e tyre për të zgjidhur problemet e tyre;

Kualifikimet minimale:
Te keni perfunduar studimet e larta;
1+ vite eksperiencë pune në Shitje/Asistent kienti ose pozicione të tjera të ngjashme;

Aftësitë dhe kualifikimet e preferuara:
Aftësi të shkëlqyera komunikimi/dëgjimi aktiv.
Aftësi ndërpersonale, krijon marrëdhënie të mira me anëtarët e tjerë të ekipit dhe klientët, të sjellshëm, të respektueshëm, të përulur.
Empatik dhe zgjidhës i problemeve.

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke specifikuar pozicionin e punës në: hr@kreatx.com
Për më shumë informacion mund të vizitoni faqet tona të internetit: www.oxana.al | www.kreatx.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Sami Frasheri
  • Profili Informatike/IT/Software