Tirane, ofrohet vend pune Asistent/e dentar dhe Stomatolog/e 86 views2 applications

Job Expired

Poliklinika Albanian Dental Travel, e profilizuar ne fushen e turizmit dentar,
kerkon te punesoje Asistent/e Dentar dhe Stomatolog per punime
mbi dhembe dhe mbi implante.

Aplikanti duhet te plotesoje kriteret si me poshte:
1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë për stomatologji
2. Të ketë njohuri të gjuhës italiane
3. Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në grup

Te interesuarit te kontaktojne ne numrat tane te telefonit

Cell: +355 67 50 60 101
Adresa: Rr. Nikolla Tupe, perballe Njesise Bashkiake Nr. 5
Jeni te mirepritur!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Ish-Blloku, Rr. Nikolla Tupe, Perballe Njesise Bashkiake nr. 5
  • Profili Stomatologji