Tirane, ofrohet vend pune Arkitekt 86 views

Job Expired

Përshkrimi

XPLAN STUDIO po zgjeron stafin eshte ne kerkim te arkitekteve krijues.
Nëse jeni duke kërkuar për përvoja të ndryshme pune dhe mundësi për t’u rritur.
Përgjegjësitë e arkitektit përfshijnë zhvillimin e propozimeve të projektimit, përgatitjen e vizatimeve, specifikimeve, etj.

Detyrat

 • Zhvillimi dhe prezantimi i projekt propozimeve.
 • Përgatitja e vizatimeve, planeve, specifikimeve dhe dokumenteve të ndërtimit.
 • Pajtueshmëria me standardet e sigurisë dhe rregulloret lokale të planifikimit.
 • Përcaktimi dhe respektimi i buxheteve dhe afateve kohore.

Kualifikimet

 • Diplomë në arkitekturë .
 • Njohuri të programeve softuerike si AutoCAD, Revit, Adobe, 3DMAX etj.
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe prezantuese,komunikuese.
 • Njohuri të kodeve të ndërtimit dhe standardeve rregullatore.
 • Aftësi të mira krijuese dhe vizualizuese.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania me email: cv dhe portfolio: e-mail: hr@xplanstudio.al ose me poste ne adresen:
X-Plan Studio SH.P.K.
Rr.”Myslym Shyri” Nd.31, H3, Ap6 Tirane/Albania
Send us your resume at: hr@xplanstudio.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr.Myslym Shyri ND31,H3,AP6
 • Profili Arkitektur