Tirane, ofrohet vend pune Arkitekt 105 views1 application

Job Expired

EGS -Engineering Global Solution është një kompani e cila operon në fushën e elektromekanikës dhe ndërtimit.
Ne jemi të specializuar në sektorin e elektromekanikës me projektim, zbatim, punime elektromekanike si:
sisteme hidraulike, sisteme elektrike, sisteme ngrohje-ftohje, sisteme kondicionimi
instalime karburantesh si dhe punime ndërtimi ne dizenjim, projektim, zbatim.

Cilësi, shërbim dhe besueshmëri e lartë me staf profesional!

Shoqëria ‘Engineering Global Solution “ pjesë e Globe Group kërkon të punësojë :

TITULLI: Arkitekt

Kërkesat:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta;
 • Të njohë mirë programet: Autocad/Sketchup ose 3D Max (Revit ose Archicad – Opsionale);
 • Të ketë eksperiencë në përgatitjen e planimetrive, prerjeve, fasadave, planvendosjeve, albumeve të shitjes etj.;
 • Projekte interieri në 2D dhe 3D;
 • Ndjekje e zbatimit të punimeve;
 • Të njohë mirë gjuhën Angleze;
 • Të ketë eksperiencë të mëparshme pune.

Aftësi të tjera:

 • Të jetë e komunikueshme, e shkathët, këmbëngulëse;
 • Të ketë aftësi raportuese;
 • Të ketë aftësi në analizimin e informacionit dhe informimin e saktë të të tjerëve
 • Të jetë i/e aftë të punojë në grup;
 • Të jetë korrekt dhe e përgjegjshme për detyrat që i ngarkohen.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të me fotografi në adresën elektronike: hr@globegroup.al ose kontaktoni ne nr. +355674021523.
Jeni të lutur të përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni në email-in e dërguar

Adresa: “Autostrada Tirane-Durres, Km 11, Godina “Hybrid”, Kati 0, Kashar” (ish – Godina Emigres)

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
 • Profili Tregti