Tirane, ofrohet vend pune Arketare / Ass.Ekonomiste (Sezonale) 61 views1 application

Kompania Koral Food shpk, me adrese Autostrada Tirane-Durres, km 5. mbrapa qendres QTU,

operon ne fushen e Importit dhe tregtimit te produkteve ushqimore .

Në fokusin tonë janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i bashkepunimit ne ambjentin e punës.

Shpallim vakant  pozicionin Sezonal ” Arketare/Ass.Ekonomiste “

Ofrojmë mundësi punësimi afatgjate pas perfundimit te periudhes sezonale.

Kualifikimet dhe Aftesite e kerkuara:

  • Të ketë perfunduar universitetin, preferohet  ne fushen e ekonomise.
  • Aftesi shume te mira komunikuese.
  • Aftesi per te ndertuar raport bashkepunimi efikase me koleget.
  • Te karakterizohet nga etike e larte profesionale.

Per te aplikuar per kete pozicion jeni te lutur te dergoni CV-ne tuaj ne  E-MAIL: [email]finance@koralfood.com.al[/email]  duke specifikuar pozicionin.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim