Tirane, ofrohet vend pune Analist Sportiv (basketboll) 85 views

Personi i specializuar në këtë fushë ka detyrën të ndjekë dhe të analizojë ngjarjet sportive, ekipet, sportistët dhe ndeshjet. Të parashikoj zhvillimet e mundshme në sport. Eshtë e nevojshme të keni njohuri të thella sportive, aftësi të shkëlqyera analitike dhe matematikore, dhe aftësi të mira të komunikimit.
Detyrat dhe përgjegjësitë
1. Studim i thellë i sportit
2.Mbledhje dhe analizë e të dhënave (data entry)
3.Përgatitja e raporteve dhe analizave:
4.Parashikimi i rezultateve
Kriter jane gjuhet e huaja, anglisht/italisht etj.
Oraret jane 9:00 – 17:00 me nje ore pushim gjate orarit te drekes. Operohet nga e hena ne te diel me nje dite pushim gjate javes.

Dergo nje Cv – realtyform2021@gmail.com
Cel. : 0698637607

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Marketing