Tirane, ofrohet vend pune Agjente Udhetimi 137 views4 applications

Job Expired

Agjente Udhetimi U40 Travel&Fun per konsolidimin e sherbimeve te saj kerkon agjente udhetimi me experience.

Pershkrimi:

• Ne kete pozicion do ti ofroni klienteve support te plote lidhur me udhetimet e tyre.

Agjentia duhet te jete ne gjendje te ofroje sherbimi dhe asistence klientit:

• Ofrim I plote I supportit lidhur me udhetimit.
• Kerkimin e itenerareve dhe organizimin e sherbimeve te udhtimit dhe akomodimit ne te gjithe boten
• Rezervimin e tyre me programet e agjencise dhe ato publike si booking.com apo nga linjat ajrore.
• Pergjigje e pyetjeve, dhenia e informacionit, edukimi I klienteve me destinacionet dhe udhetimet.
• Zgjidhja e problemeve te papriturave qe mund te dalin gjate proceseve te punes.

Kriteret:

• Njohuri te shkelqyera te gjeografise boterore te turizmit, destinacioneve te preferuara dhe “To do” ne keto destinacione.
• Njohuri ne perdorimin e programeve te rezervimit
• Njohuri te pergjitshme perdorimit te kompjuterit dhe te paketave office.
• Njohuri professionale ne marredheniet me klientet dhe me partneret.
• Passion per udhetimet dhe deshire per te kapur obiektivat.
• Aftesi negocuese dhe bindese te klienteve

Ne per ju:

• Rroge kompetitive + bonuse ne baze te performances
• Ambient te relaxuar dhe pa presion
• Mundesi per te mesuar me tej dhe zhvilluar aftesite profesionale dhe passionin per udhetimet
• Indipendence dhe pavaresi per te punuar sipas deshires

Nese jeni te interesuar kontaktoni ne:
u40travelfun@hotmail.com
+355692174967
+355692486188

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Agjensi turistike udhetimi