Tirane, ofrohet vend pune Agjente Terreni 86 views1 application

Job Expired

Pozicioni: AGJENTE SHITJE NE TERREN
Funksionet Bazë dhe përgjegjësitë:

 Te jete ne ndjekje te klienteve dhe te pikave te distribucionit te linjes, sipas strategjive te
caktuara.
 Te prezantoje ne menyre profesionale, te detajuar produktet te cilat trajtohen ne portfolin
brandit.
 Bazuar ne kerkesat e marra nga klientet, te organizohet ne shperndarje ne terren.
 Tu ofroje sherbim profesional klienteve para dhe pas shitjes.
 Te kete qellim dhe fokus krijimin e partneritetit me pika shitjesh me shumice.
 Te jete vigjilent ndaj tregut dhe risive te ndryshme neper pikat e shitjeve.
 Te sjelle ide te reja mbi zhvillimin e tregut ne baze te kontakteve face-to-face ne terren.
 Pergjegjes per ndjekjen dhe arritjen e objektivave individuale mujore.

Te jene te komunikiushem.
Te kene aftesi bindese.
Te njoh produktet dhe te kete aftesi prezantimi.
Te kete perfunduar studimet.
Te njoh terrenin.
Te kete leje drejtimi.
Aplikoni: hr@ami-event.com
Cel: +355697022599

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime