Tirane, ofrohet vend pune Agjente Shitje/Furnitor. 79 views

BBD sh.p.k Distributor Zyrtar për tregtimin e markes së njohur Franck Espresso,
kërkon te punësoje staf te kualifikuar ne pozicionin e Agjentit të Shitjes/Furnitor.

Detyrat:

  • Dërgon Porosite tek Klientet (Kafe me Bustina dhe Kapsula).

Kërkesat:

  • Eksperience si Agjent Shitje/Furnitor.
  • Aftesi të mira komunikuese edhe negocimi.
  • Leje Drejtimi klasi B.

Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne e-mail: info@bbdshpk.com ose te telefonojne ne Nr. 0686033033

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Ish Fabrika e Qelqit, Kombinat
  • Profili Tregti