Tirane, ofrohet vend pune Agjentë Mjekësorë (M/F) 32 views

Dream Pharma Sh.P.K është e specializuar në shpërndarjen
dhe tregtimin e suplementeve ushqimore të cilësisë më të lartë për fertilitetin femëror dhe mashkullor, shtatzëninë, multivitamina për fëmijë etj.

Pozicioni: “Sales Agent”

Rajoni: Tiranë

Kërkohet:

-Të jetë e diplomuar në një nga degët e Universitetit të Mjekësisë ose të Marketingut.
-Të ketë Eksperiencë minimale 1-2 vite.
-Të ketë aftësi bazë kompjuterike.
-Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bindëse.
-Të mos ketë angazhime të tjera.
-Të ketë patentë të klasit B.

Dream Pharma ofron për kanditatin:
-Kushte shumë të mira pune
-Ambient miqësor dhe bashkëpunues
-Pagë e kënaqshme + Bonus për arritjen e targetit
-Makinë personale
-Mjete pune (telefon, materiale pune etj. )

Të interesuarit të dërgojnë një CV Europass në adresën e E-mail :
info@dreampharma.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Farmaceutike