Tirane, ofrohet vend pune Agjent Shitjesh 63 views

Job Expired

Kompania “AFA- FARMA” sh.p.k kerkon te punesoje nje person ne pozicionin ” Agjent Shitje”.
I interesuari duhet te kete perfunduar shkollen e mesme dhe te jete i pajisur me patente te klasit B.
Preferohet ne moshen mbi 30 vjec dhe te kete eksperience ne kete fushe!

Te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen: info@afafarma.com
ose te telefonijne ne numrin 042266350.

More Information

  • This job has expired!
Share this job