Tirane, ofrohet vend pune Agjent/e shitje 61 views

Dyqani i bojërave ekologjike italiane Work in Colors nga Didonato
kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh me eksperiencë (në të njejtën fushë ose tjetër) në Tiranë.

Detyrat:

– Identifikimi i klientëve.
– Prezantimi i produkteve.
– Kryerja e negociatave me klientët dhe finalizimi i kontratave të bashkëpunimit dhe shitjes.
– Menaxhimi i klienteve ekzistues dhe koordinimi i suportit ndaj tyre për cdo problematike të hasur.
– Përgjegjes/e për kontaktin me klientët.

Të interesuarit të na dërgojnë cv-në në adresën e email-it: didonato.albania@gmail.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Sherbime