Tirane, ofrohet pozicioni vakant Mësues/e të Gjuhës Gjermane 42 views

Job Expired
Qendra e Studimit “Schritte” e specializuar veçanërisht për KURSE TË GJUHËS GJERMANE,
është themeluar në vitin 2012 duke sjellë risi, drejt zhvillimit, kulturës perëndimore kryesisht asaj gjermane
dhe austriake për ti dhënë një drejtim dhe prioritet gjuhës gjermane si dhe për ta zhvilluar më tej atë.

Po kërkon: Mësues/e të Gjuhës Gjermane

Kriteret bazë përmbushës:

– Kandidati/ja duhet të ketë përfunduar Fakultetin e Gjuhëve të Huaja,
Dega Gjermanisht.
*Përparësi nëse kanë mbaruar edhe të mesmen e gjuhëve të huaja për gjermanisht.
Eksperiencë në mësimdhënie minimumi 2 vite.

– Korrektësia në punë (vlerësohet maksimalisht)
– Të jete i/e gatshme të punojë në oraret e paradites dhe pasdites

Ofrohet:– Korrektësi- Pagë- Siguracione

*Kandidatët që nuk përmbushin kriteret e mësipërme, lutemi mos aplikojnë.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë Cv me Foto në adresën e postës elektronike. qendra.schritte@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.”Bako Dervishaj”, Nr.8 (pranë këndit të lojërave “ 7 xhuxhat’’) Tiranë – Albania.
  • Tel/Mob +355 68 80 26 266