Tirane, ofrohet Internship në Marketing 57 views

Ne jemi Elite Jobs International, lider në industrinë ku operojmë jo vetëm me rrënjë dhe ekspertizë lokale por edhe pjesë e rrjeteve globale, dhe një pasion për vendosjen e personit të duhur në punën e duhur. Ne ju ofrojmë shërbime konsulence në Menaxhimin Strategjik të Burimeve Njerëzore përfshirë gjetjen dhe zhvillimin e talenteve brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Nisni karrierën tuaj në fushën e marketingut, si Intern pranë “ELITE JOBS INTERNATIONAL” Në fund të internship-it ofrojmë mundësi punësimi.

Kriteret dhe Aftësitë
Aplikanti duhet:

 • të ketë kryer studimet e larta ose të jetë në vitin e fundit të fakultetit në degët Marketing, IT/Shkenca Kompjuterike, Ekonomi, Biznes etj.;
 • të ketë njohuri të mira për publikime në portale e në rrjete sociale, në veprimtari reklamuese dhe të njohë adobe photoshop dhe canva;
 • të jetë i/e gatshme të merret me procese pune që mund t’i ngarkohen, përfshirë mirëmbajtjen e website në wordpress;
 • të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;

Përfitime

 • Zhvillim professional
 • Angazhim në projekte reale
 • Ambient miqësor
 • Pas përfundimit me sukses të praktikës së punës (internshipit) ofrohet mundësia e punësimit pranë kompanisë.                                                                                                                                                                                  Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Pjeter Budi, 1001, Tirane Zyra 6, Pallati Rogerd (perballe Restorant Floges)
 • Profili Punesim